Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

18 Verandawoningen, Eendracht, Appingedam

Koopsom   € 399.000 tot € 459.000 v.o.n.  

Omschrijving

VERKOOP IS IN VOORBEREIDING

*PARKWONEN OP DE EENDRACHT *DE NIEUWSTE WOONWIJK VAN APPINGEDAM

Op het Eendrachtterrein in Appingedam, op steenworp afstand van de historische binnenstad, verrijst het nieuwbouwplan 'Woonlandschap De Eendracht'. Deze historische plek biedt de mogelijkheid om te wonen in een stad met alle voorzieningen en volop levendigheid op loopafstand én ook nog eens de natuur dichtbij. Het plan kent een grote variëteit aan woningen die in verschillende fasen worden gerealiseerd.
In de eerste fase worden er ruim 50 woningen gerealiseerd in een parkachtige omgeving. Het betreft een ambitieus nieuwbouwproject van 24 koopwoningen (verkoop: Kamp&Koolhof makelaars te Delfzijl en Boekholt & Partners te Groningen) en 24 sociale huurwoningen (verhuur: Woongroep Marenland te Appingedam) in een omgeving van water en groen én dichtbij het stadscentrum van Appingedam. We noemen deze fase 'Parkwonen op De Eendracht'.

Wonen in een parklandschap met historie:
-Woonlandschap De Eendracht wordt een nieuwe, hoogwaardige, groene wijk met gemengde functies zoals wonen, werken, zorg en recreatie. De nieuwe, hoogwaardige woningen worden gerealiseerd in een parkachtige omgeving. Vanaf uw nieuwe woning wandelt of fietst u straks over de slingerende Kartonbaan door het groene parklandschap. Op het terrein worden de herinneringen aan vroeger levend gehouden. Geprobeerd wordt de historische betonnen kolommen van KM11 (de voormalige kartonproductielijn), de stenen fabriekspijp en de betonnen waterbassins te behouden. Deze overblijfselen van de vroegere strokartonfabriek geven een zeer authentieke uitstraling aan het woonlandschap.

Parkwonen op De Eendracht bestaat uit 4 woonvelden:
Woonveld 2: 6 Watervilla's (koopwoningen)
Woonveld 3: 24 Sociale huurwoningen
Woonveld 4: 18 Verandawoningen (koopwoningen)
Woonveld 5: In ontwikkeling

Woonveld 4 – Verandawoning:
-Aan een autoluwe en groene laan bouwt BV Bouwbedrijf Kooi Appingedam 18 prachtige verandawoningen. De woningen hebben aan de voorzijde een veranda vanaf waar u uitkijkt over het park. Vanaf de veranda is het straks heerlijk genieten van de rust en het groen om u heen. Aan de achterzijde beschikken de ruime twee-onder-een-kap verandawoningen over een ruime achtertuin met veel privacy. Met een verandawoning ervaart u een ultiem vakantiegevoel in en om uw eigen woning.

Er zijn hier 2 woningtypes met verschillende afmetingen qua gebruiksoppervlakte (GO) en m3 inhoud:
Woningtype 1: Gebruiksoppervlakte ca. 114m2; ca. 477m3.
Woningtype 2: Gebruiksoppervlakte ca. 143m2; ca. 600m3.

Opgroeien, genieten en gezond oud worden in Appingedam:
-Als woonstad heeft Appingedam veel te bieden. Appingedam kent een historische binnenstad met veel water, bruggetjes en steegjes. Er zijn verschillende oude kerken en de stad heeft diverse restaurants en bijzondere winkeltjes. Appingedam heeft bovendien een uitstekende centrale ligging vlakbij belangrijke uitvalswegen en heeft een eigen trein- en busstation.
Naast een historisch stadscentrum kent Appingedam ook een nieuw stadscentrum. Vlakbij Woonlandschap De Eendracht ligt namelijk het gebied Overdiep met voorzieningen als een stadshaven, horecapaviljoen en een verscheidenheid aan winkels. Op Overdiep is tevens een gezondheidscentrum aanwezig, met onder meer Damster Zorgbalie, huisartsen, fysiotherapeuten, thuiszorg, diagnostiek en apotheek.
Voor opgroeiende kinderen biedt Appingedam scholen voor basis-, middelbaar- en voortgezet onderwijs. Er wordt in de komende periode bovendien een geheel nieuwe campus gebouwd waarin straks vier scholen voor middelbaar onderwijs zich vestigen. Naast Woonlandschap De Eendracht zijn tevens verschillende kindcentra in de stad te vinden.
En voor de fanatiekelingen zijn er in Appingedam en regio volop sportverenigingen te vinden om op sportvelden en in zalen actief te bewegen!

Kortom: Vakantiegevoel in eigen stad vanaf Parkwonen op De Eendracht!

Projectsite: www.woonlandschap-eendracht.nl

Koopsom VERANDAWONINGEN vanaf € 399.000,- v.o.n./incl. btw (woningtype 1)*
Koopsom VERANDAWONINGEN vanaf € 459.000,- v.o.n./incl. btw (woningtype 2)*
*Inclusief aangelegde voortuin, oprit, stelposten sanitair - en tegelwerk (toilet en badkamer).

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 399.000 tot € 459.000 v.o.n.
Status
Beschikbaar

Bouw

Aantal woningen
18

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
114m² tot 143m²
Perceeloppervlakte
350m²
Inhoud
477m³ tot 600m³

Meer informatie

Woningtypen

Locatie

[ { "address": " 0", "zipCode": "9902 AK", "city": "Appingedam", "lat": 53.3070697, "lng": 6.8593699, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?