Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

5 Rijwoningen en 10 Twéé-onder-één kap woningen, Eendracht, Appingedam

Koopsom   Op aanvraag  

Omschrijving

Woonlandschap De Eendracht is volop in ontwikkeling. Woonveld 5 is het volgende deelproject dat op de markt gaat komen.
Het voorlopige ontwerp van woonveld 5 bestaat uit de volgende woningen: 

***** 10 twee-onder-één kap woningen en een rij van 5 eengezinswoningen *****

Woonveld 5 is een ontwikkeling van Geveke bouw. Geveke is momenteel al bezig met de bouw van de eerste rijwoningen op Woonlandschap De Eendracht. Woonveld 5 zou goed in dezelfde bouwstroom meegenomen kunnen worden. Geveke is op zoek naar geïnteresseerden die zich spoedig bij de verkopende makelaars melden om dit te bewerkstelligen. Woonveld 5 is nog niet geheel uit ontwikkeld. Wij informeren u graag hierover, als ook over het voorlopige prijssegment.

Twee-onder-één kap woningen.
De 2-laags twee-onder-één kap woningen hebben een klassieke uitstraling, door o.a. de mansarde kap, en hebben een breedte van maar liefst 7.20 meter. De woningen hebben op de begane grond de entree met toilet, een ruime woonkamer (door de grote breedte) en een open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De woningen zijn waarschijnlijk uit te breiden met een aantal opties zoals het uitbouwen van de woningen aan de achterzijde en verschillende indelingsopties. De twee-onder-één kap woningen zijn ook als levensloopgeschikt te realiseren met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. We noemen dit een hybride bouwvorm.

Rijwoningen
De rijwoningen hebben een zeer speelse uitstraling doordat er met verschillende kleuren steen wordt gewerkt. De moderne woningen hebben op de begane grond een entree met toilet, de woonkamer en open keuken. In de woonkamer bevind zich de trap naar de verdieping waar 3 slaapkamers worden gerealiseerd met een badkamer. Op de tweede verdieping bevind zich een ruime zolder (via een vaste trap). De opties zullen waarschijnlijk bestaan uit uitbouw mogelijkheden, schuifpui aan de achterzijde of openslaande deuren en indelingsopties voor de tweede verdieping. 

Er zijn plannen om de woningen op te laten leveren inclusief sanitair, keuken en volledig stoffering van vloeren en wanden. Zelfs met een tuinpakket. Is dit voor u als koper interessant? Laat het ons s.v.p. weten.

Wij zijn erg nieuwsgierig naar uw mening over dit project/woonveld. Laat ons weten of u zichzelf hier ziet wonen en denk mee in de afronding van het plan Woonveld 5.

Schrijf u in als belangstellende via het contactformulier op deze pagina of stuur een email naar info@kampenkoolhof.nl en wordt vrijblijvend op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Verkoop i.s.m. Boekholt nieuwbouwspecialist.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar

Bouw

Aantal woningen
15

Oppervlakten en inhoud

Meer informatie

Woningtypen

Locatie

[ { "address": " 0", "zipCode": "9902 AK", "city": "Appingedam", "lat": 53.3070697, "lng": 6.8593699, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?