Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Eemskanaal Zz 2, Overschild

Vraagprijs   € 99.000 k.k.  

Verkocht

Omschrijving

*BOUWKAVEL *BUITEN BEBOUWDE KOM *NABIJ GRONINGEN-STAD

Aan de voet van het Eemskanaal gelegen, BOUWKAVEL van ca. 675m2 groot. Gelegen buiten de bebouwde kom, op ca. 7km van de Stad-Groningen. Een mooie mogelijkheid om, binnen de eisen van welstand etc., een gasloze, duurzame en bevingbestendige nieuwbouwwoning naar eigen wens te kunnen realiseren.

-Verkennend bodem-/asbestonderzoek d.d. 05 mei 2022 aanwezig;
-Geen aannemers-verplichting;
-Indicatie afmeting bouwkavel: breed ca. 17 meter, diep ca. 35 meter.

Vraagprijs € 99.000,- k.k.; EXclusief 21% B.T.W.

Akte van levering dient te geschieden via notariaat Slochteren te Slochteren.

-----
Passage uit een (gedeelte) van het Bestemmingsplan:

29.2.1 Woningen
Voor het bouwen van woningen gelden de volgende bouwregels:
a. woningen zijn uitsluitend binnen het bouwvlak toegestaan;
b. bijbehorende bouwwerken zijn zowel binnen als buiten het bouwvlak toegestaan;
c. per bouwvlak is één woning toegelaten, of een groter aantal waar dat is aangeduid;
d. voorzover in een bouwgrens een 'gevellijn' is aangeduid wordt ten minste 50% van de naar de weg gekeerde gevels van het hoofdgebouw in de 'gevellijn' opgericht waarbij de betreffende gevel als voorgevel moet worden beschouwd.
e. in het geval van vrijstaande dan wel twee-aaneen gebouwde woningen bedraagt de afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelsgrens ten minste 3 meter, dan wel de bestaande afstand indien deze minder bedraagt.
f. de afstand van een woning ten opzichte van de weg bedraagt ten minste de bestaande afstand;
g. bijbehorende bouwwerken bevinden zich op ten minste 1 m achter de naar de weg gekeerde gevel(s) van de woning c.q. het verlengde daarvan;
h. de maatvoering en situering van gebouwen en overkappingen voldoet voorts aan de eisen die in het volgende bouwschema zijn bepaald:

Type bouwwerk: Woning;
Maximale oppervlakte: 300m2 (inclusief bijbehorende bouwwerken*);
Maximale goothoogte: 4.5 meter;
Maximale bouwhoogte: 10 meter;
Dakhelling: Minimaal 30 graden, maximaal 60 graden.

Type bouwwerk: Bijbehorende bouwwerken;
Maximale oppervlakte: 300m2 (inclusief woning*);
Maximale goothoogte: 3 meter;
Maximale bouwhoogte: 6 meter;
Dakhelling: Platte of meerzijde afdekking maximaal 60 graden.

*Waarbij ten hoogste 50% van het bouwperceel wordt bebouwd.

Bron: Ruimtelijkeplannen.nl
Disclaimer: Verkoper en/of makelaar staan niet in voor de juistheid van bovenstaande passage (vandaar ook de bronvermelding). Van koper wordt derhalve verwacht zelf contact te leggen met de onderhavige gemeente om e.e.a. (nader) uit te zoeken over de (on)mogelijkheden.
-----

Kenmerken

Vraagprijs
€ 99.000 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
Per direct

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
675m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen, Open ligging, Vrij uitzicht

Locatie

[ { "lat": 53.2686082, "lng": 6.7337586 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?