Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Burg. Garreltsweg 23, Woldendorp

Vraagprijs   € 59.500 k.k.  

Verkocht

Omschrijving

*BOUWKAVEL ca. 1.235m2 *VRIJE KEUZE AANNEMER

Ruim bemeten en brede BOUWKAVEL ca. 1.235m2 (eigen grond) voor een vrijstaande woning. Gelegen in de kern van het Groningse Woldendorp, gelegen aan een rustige weg. In de directe nabijheid is volop rust en ruimte voor handen in de uitgestrekte polders en de dijk van de Eems/Dollard. Het dorp heeft de beschikking over een aantal basisvoorzieningen (zorg, onderwijs, supermarkt etc.). De grotere plaatsen van o.a. Delfzijl en Scheemda zijn goed te bereiken binnen ca. 15-20 autominuten.

Akte van levering dient te geschieden via notariaat Slochteren.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 59.500 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
Per direct

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.235m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, Beschutte ligging

Locatie

[ { "lat": 53.2744411, "lng": 7.0310535 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?