Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Schildweg 0 ong, Eemshaven

 • Omschrijving

  Deze kavel is gelegen op het MKB park Eemshaven, hét bedrijventerrein voor het midden- en kleinbedrijf in de Eemshaven. Het terrein is te gebruiken voor doeleinden welke voortvloeien uit - en verband houden met het realiseren en exploiteren van bedrijfsgebouwen annex kantoorruimten voor MKB doeleinden. De locatie is uitermate geschikt als vestigingslocatie, mede door door de juiste ligging, het aanbod van verschillende bedrijven, de goede bereikbaarheid door de juiste infrastructuur.

  Het betreft een zichtlocatie, welke gelegen is aan het begin van "De poort van de Eemshaven", gevestigd bij de kruising van de N46 (Eemshavenweg richting Groningen) en de N33 ( verbindingsweg richting Duitsland).

 • Locatie

  [ { "address": "Schildweg 0", "zipCode": "9979 XR", "city": "Eemshaven", "lat": 53.4438272, "lng": 6.8241653, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Overdracht

  Prijs
  Op aanvraag
  Status
  Onder optie
  Oplevering
  in overleg

  Bouw

  Hoofdbestemming
  Bouwgrond

  Oppervlakten

  Totaaloppervlakte
  13975m²
 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?  
 • Plattegronden


Vergelijkbare objecten

Verkocht onder voorbehoud
Schildweg
9979 XR Eemshaven
€ 80 k.k.
Bouwgrond