Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

TAXATIES

Een taxatie van een woning, winkel (of ander bedrijfspand) kunt u nodig hebben in een aantal situaties zoals onder andere:

  • Bij aanvraag van een hypotheek, zal de hypotheekverstrekker bijna altijd een taxatierapport in hun dossier willen hebben. Dit is  ook het geval bij een verbouwing (bouwdepot).
  • Als je samen een eigen woning hebt en de relatie eindigt, is het handig maar ook noodzakelijk te weten wat de woning op dat moment waard is. Een taxatierapport is dan een onmisbaar instrument.
  • Er kunnen fiscale zaken zijn waarom een taxatierapport nodig is. Bijvoorbeeld het verschuiven van vastgoed van privé naar een BV (of juist andersom).
  • Als een woning wordt verkocht in de familiesfeer is het wenselijk een taxatierapport te overleggen aan de belastingdienst (i.v.m. evt. schenkbelasting etc.).

De kosten voor het maken van een taxatierapport zijn afhankelijk van het type rapport. Wilt u meer weten over taxaties dan kunt u altijd bellen/mailen met het kantoor of onderstaand formulier invullen.

Al onze woning-taxatierapporten zijn NWWI gevalideerd. Dus geaccepteerd door alle Nederlandse geldverstrekkers.

taxaties Delfzijl

  • Jan Koolhof is beëdigd makelaar/taxateur (Rechtbank Groningen 1992) en is als NVM makelaar ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs kamer: Wonen; NRVT nummer RT982199026. 
  • Menne Kamp is beëdigd makelaar/taxateur (Rechtbank Groningen 1998) en is als NVM makelaar ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs kamers: Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed (BV); NRVT nummer RT486045259.

Maak een afspraak met Kamp & Koolhof Makelaardij

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ook bellen naar 0596 - 612220

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

1Hoe veel is ?