Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

TAXATIES

Een taxatie van een woonhuis, winkel of bedrijfspand kunt u nodig hebben in een aantal situaties:

  • Bij aanvraag van een hypotheek zal de hypotheekverstrekker altijd een taxatierapport in zijn/haar dossier willen hebben
  • Als je samen een eigen huis hebt en de relatie eindigt is het handig en noodzakelijk te weten wat het huis waard is. Een taxatierapport is dan een onmisbaar instrument.
  • Er kunnen fiscale zaken zijn waarom een taxatierapport nodig is. Verschuiven van een object van privé naar een BV (of juist andersom).
  • Als een woning wordt verkocht in de familiesfeer is het wenselijk een taxatierapport te overleggen aan de belastingdienst (i.v.m. evt. schenkbelasting etc.).
  • Als u het niet eens bent met de schade-uitkering in de waardeverminderingregeling kunnen zowel Jan Koolhof als Menne Kamp worden ingeschakeld als deskundigen in de driedeskundigen taxatie.

De kosten voor het maken van een taxatierapport zijn afhankelijk van het soort rapport. Wilt u meer weten over taxaties dan kunt u altijd bellen/mailen met het kantoor of onderstaand formulier invullen.

taxaties Delfzijl

 

  • Jan Koolhof is beëdigd makelaar/taxateur (Rechtbank Groningen 1992) en is als NVM makelaar ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs 
    (NRVT nummer RT982199026). 
  • Menne Kamp is beëdigd makelaar/taxateur (Rechtbank Groningen 1998) en is als NVM makelaar ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT nummer RT486045259).

Maak een afspraak met Kamp & Koolhof Makelaardij

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ook bellen naar 0596 - 612220

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

1Hoe veel is ?