Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Over Kamp & Koolhof

KAMP & KOOLHOF makelaars en taxateurs is een full-service NVM-makelaarskantoor, oorspronkelijk opgericht in 1905 en altijd gevestigd geweest in Delfzijl. Ons kantoor is sterk in het Eemsdelta en Midden-Groningen gebied (Delfzijl, Appingedam, Holwierde, Loppersum, Siddeburen, Slochteren en omgeving) vertegenwoordigd, alsmede in het Oldambt (Winschoten, Scheemda, Blauwestad e.o.) en is lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM).

Doordat er ruim 115 jaar kennis van de plaatselijke markt aanwezig is, kunnen wij u perfect van dienst zijn met het brede pallet aan makelaarsdiensten voor woonhuizen, appartementen en commerciële onroerende zaken. Onze NVM register makelaars/taxateurs zijn geboren / getogen én woonachtig in het gebied en door hun jarenlange ervaring en de vele taxaties die in het verleden zijn uitgevoerd, ook altijd in te schakelen diverse soorten (NWWI gevalideerde) taxaties en bedrijfsmatige taxaties.

Ook verhuren wij jaarlijks veel woonhuizen / appartementen en voeren het beheer van ca. 150 huurwoningen namens (ook particuliere) beleggers. Dus voor huur, verhuur en beheer bent u bij ons eveneens aan het juiste adres.

Vragen over hypotheken en/of verzekeringen? Ook hiervoor hebben wij de juiste oplossing.

Makelaar Delfzijl

Menne Kamp

NVM-makelaar, Gecertificeerd taxateur

Jan Koolhof (extern)

NVM-makelaar, Gecertificeerd taxateur

Laurens Kamp

Vastgoedadviseur

Janneke Smit

Commercieel medewerker

Brigitta Wezeman-Hovenga

Commercieel medewerker, Beheer, Boekhouding

Ingrid Kamp-Ottjes

Commercieel medewerker, Verhuur, Beheer

Marijke Sterenborg-Kuiper

Commercieel medewerker

Neem contact met ons op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?