Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Over Kamp & Koolhof

Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs is een full-service NVM-Makelaarskantoor, oorspronkelijk opgericht in 1905 en altijd gevestigd geweest in Delfzijl. Ons kantoor is sterk in het Eemsdelta gebied vertegenwoordigd en is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM).

Doordat er ruim 110 jaar kennis van de plaatselijke markt aanwezig is, kunnen wij u perfect van dienst zijn met het brede pallet aan makelaarsdiensten voor woonhuizen, appartementen en commerciële onroerende zaken. Onze NVM Makelaars zijn geboren / getogen én woonachtig in het gebied en door hun jarenlange ervaring en de vele taxaties die in het verleden zijn uitgevoerd, ook altijd in te schakelen diverse soorten (bedrijfs)taxaties (NWWI gevalideerd).

Ook verhuren wij jaarlijks veel woonhuizen / appartementen en voeren het beheer van ca. 90 huurwoningen namens (ook particuliere) beleggers. Dus voor huur, verhuur en beheer bent u bij ons eveneens aan het juiste adres.

Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs werken samen met Huis & Hypotheek Appingedam / Delfzijl. Ook voor vragen over hypotheken, verzekeringen etc. kunt u bij ons uitstekend terecht.

Makelaar Delfzijl

Menne Kamp

NVM-makelaar, Gecertificeerd taxateur

menne@kampenkoolhof.nl

Jan Koolhof

NVM-makelaar, Gecertificeerd taxateur

jan@kampenkoolhof.nl

Niek Zwiers

Vastgoedadviseur

niek@kampenkoolhof.nl

Brigitta Hovenga

Commercieel medewerker, Beheer, Boekhouding

brigitta@kampenkoolhof.nl

Marijke Kuiper

Commercieel medewerker, Verhuur

marijke@kampenkoolhof.nl

Janneke Buurman

Commercieel medewerker

janneke@kampenkoolhof.nl

Neem contact met ons op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?