Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Woning verkopen

Als u uw huis wilt verkopen heeft u zeer waarschijnlijk heel veel vragen. Hoeveel is mijn huis waard? Wat moet de vraagprijs worden? Wat kost een makelaar?

Om antwoord te kunnen geven op deze vragen komt de makelaar helemaal vrijblijvend bij u langs voor een eerste bezoek en een oriënterend gesprek. Tijdens dat eerste bezoek zal de makelaar het huis gaan bekijken en kunt u alles vertellen over uw eigen huis. Verder is er voldoende tijd om al uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk zal er ook worden gesproken over de huidige situatie op de woningmarkt in Groningen.

Een eerste bezoek zal ongeveer 1 uur duren. De makelaar neemt daarna alle informatie mee naar zijn kantoor en zal binnen maximaal 48 uur u een offerte sturen (per post of per mail) waarin alle relevante zaken met betrekking tot uw huis staan genoemd.

Dus ook: De vraagprijs, de verwachte opbrengst, de kosten die de makelaar in rekening brengt (en wat hij daarvoor terugdoet). Natuurlijk zal ook een uitgebreide onderbouwing van de verwachte opbrengst niet ontbreken in de offerte.

 


U kunt de offerte rustig doorlezen en natuurlijk kunt u altijd bellen of mailen om vragen te stellen over deze offerte.Ons doel is een zo goed mogelijk passende offerte uit te brengen voor de verkoop van uw huis. .

Zo goed - dat u daarna besluit uw huis bij Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs in de verkoop te doen! Wij zijn er klaar voor.

Maak een afspraak met Kamp & Koolhof Makelaardij

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ook bellen naar 0596 - 612220

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

1Hoe veel is ?