Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Woning verkopen

Als u uw woning wilt verkopen heeft u zeer waarschijnlijk heel veel vragen. Hoeveel is mijn woning waard? Wat moet de vraagprijs worden? Wat kost een makelaar en wat doen wij allemaal voor u, etc. Dat is ook niet bijzonder, want een (t)huis verkopen is een hele grote en belangrijke beslissing, waar ook vaak emoties spelen en veel geld mee gemoeid is. 

Om antwoord te kunnen geven op deze vragen komt de makelaar (vrijblijvend) bij u langs voor een eerste bezoek en een oriënterend gesprek. Tijdens dit eerste bezoek zal de makelaar uw woning uitgebreid opnemen en kunt u alles vertellen over uw eigen woning. Verder is er voldoende tijd om al uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk zal er ook worden gesproken over de huidige situatie op de woningmarkt in Groningen.

Dit eerste bezoek zal ongeveer 1.5 uur duren. De makelaar neemt daarna alle informatie mee naar kantoor en zal u binnen 48 uur een zorgvuldige offerte sturen (per post of e-mail), waarin alle relevante zaken met betrekking tot uw woning staan genoemd.

Denk hierbij aan o.a. de verwachte verkoopopbrengst, advies vraagprijs, courtage en (presentatie)kosten die de makelaar in rekening brengt en welke werkzaamheden hij daarvoor gaat uitvoeren. Natuurlijk zal ook een uitgebreide onderbouwing van de verwachte verkoopopbrengst niet ontbreken in de offerte.

 


U kunt de offerte vervolgens rustig doorlezen en natuurlijk met de makelaar contact opnemen om vragen hierover te stellen. Ons doel is een zo goed mogelijk passende offerte uit te brengen voor de verkoop van uw (t)huis. Transparant, duidelijk en zonder kosten.

Een 2e bezoek is overigens nooit een probleem. Dit kan ook in de avonduren of op zaterdag. Ons kantoor is namelijk 6 dagen per week geopend.

 

Maak een afspraak met Kamp & Koolhof Makelaardij

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ook bellen naar 0596 - 612220

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

1Hoe veel is ?