Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Woning huren

Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs is de grootste verhuurmakelaar in de gemeente Eemsdelta met inmiddels ca. 200 woningen / appartementen / studio’s in haar bestand. Dat betekent dat Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs regelmatig een huurwoning ter beschikking heeft.

Het is niet mogelijk om u in te schrijven als woningzoekende. Wij vragen potentiële huurders om onze website en Funda in de gaten te houden (of op Funda bijv. een gratis zoekopdracht te plaatsen).

Heeft u interesse in een door ons aangeboden huurwoning, neemt dan contact op met ons kantoor (tel. 0596-612220 / e-mail: verhuur@kampenkoolhof.nl) of loop bij ons binnen op ons kantoor aan de Landstraat 71 in Delfzijl.

We gaan (veelal met een aantal geselecteerde partijen) de woning bezichtigen.

Wanneer u de bezichtigde woning graag zou willen huren, dan zullen wij uw (gecontroleerde) persoonlijke situatie bespreken met de eigenaar/verhuurder. Deze heeft hierin uiteraard altijd het laatste woord.

GOED OM TE WETEN:

Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs werkt met de checklist Veilige Verhuur. Indien u een woning wilt huren via ons makelaarskantoor, dan wordt u uitgebreid gescreend. Dit vindt plaats voordat er een huurcontract getekend kan gaan worden (uiteraard conform de AVG richtlijnen).

U moet dan denken aan een een identiteitscontrole, maar ook een check van: Uw inkomensgegevens, (eventuele) werkgeversverklaring, bankrekening en tenaamstelling. Voorts het aanleveren van een verhuurdersverklaring (indien aanwezig), check sociale media alsmede een kredietcheck bij de daartoe beschikbare registers c.q. externe partijen.

Onze verhuurders willen alleen verhuren aan huurders die integriteit hoog in het vaandel hebben staan (betrouwbaar, eerlijk, houden aan algemeen aanvaardbare normen en waarden etc.).

Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs ondersteunt uiteraard dit streven naar integriteit van huurders. Indien wij signalen ontvangen van bijv. criminele activiteiten, dan zal deze kennis worden gedeeld met de politie of met Meld Misdaad Anoniem.

Lees ook onze Werkwijze Kamp&Koolhof makelaars en taxateurs bij het aanbieden van huurwoningen ter voorkoming van woondiscriminatie.

 

 

Maak een afspraak met Kamp & Koolhof Makelaardij

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ook bellen naar 0596 - 612220

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

1Hoe veel is ?