TELEFOON 0596 - 612220

Woning huren

Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs is een grote verhuurpartij in Delfzijl en omgeving ca. 90 woningen / appartementen / studio’s in haar bestand. Dat betekent dat Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs regelmatig een huurwoning ter beschikking heeft.

Indien u interesse heeft in een woning waarvoor Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs de verhuur doet, dan zult u voor de bezichtiging een aantal stukken aan ons moeten overhandigen. De door u aangeleverde stukken worden vervolgens getoetst. Indien blijkt dat de door u aangeleverde stukken in orde zijn kan er een bezichtiging plaatsvinden.

Wanneer u de bekeken woning graag zou willen huren – zullen wij uw persoonlijke situatie bespreken met de eigenaar/verhuurder. Deze heeft hierin uiteraard altijd het laatste woord.

Het is niet mogelijk om u in te schrijven als woningzoekende. Wij vragen potentiële huurders om onze website en Funda.nl in de gaten te houden. Heeft u interesse in een woning, dan stuurt u de gevraagde documentatie samen met het adres van de woning naar info@kampenkoolhof.nl

 

 

Wat te overhandigen om voor een huurwoning in aanmerking te komen?

  1. Algemene persoonsgegevens (formulier onderstaand te downloaden)
  2. Ingevulde verhuurderverklaring (indien van toepassing, formulier onderstaand te downloaden.
  3. Twee recente salarisstroken of jaaropgave. Er moet in ieder geval voldoende zekerheid en duidelijkheid zijn over het inkomen van de aanvrager.
  4. Origineel legitimatiebewijs

Maak een afspraak met Kamp & Koolhof Makelaardij

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ook bellen naar 0596 - 612220

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

1Hoe veel is ?