Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Woning huren

Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs is een grote verhuurpartij in Delfzijl en omgeving met ca. 90 woningen / appartementen / studio’s in haar bestand. Dat betekent dat Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs regelmatig een huurwoning ter beschikking heeft.

Het is niet mogelijk om u in te schrijven als woningzoekende. Wij vragen potentiële huurders om onze website en Funda in de gaten te houden. Heeft u interesse in een woning, neemt u dan contact op met ons kantoor (tel. 0596-612220) of loop bij ons binnen (Landstraat 71 te Delfzijl).

Wanneer u de bezichtigde woning graag zou willen huren, dan zullen wij uw persoonlijke situatie bespreken met de eigenaar/verhuurder. Deze heeft hierin uiteraard altijd het laatste woord.

 

 

 

Maak een afspraak met Kamp & Koolhof Makelaardij

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ook bellen naar 0596 - 612220

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

1Hoe veel is ?