Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Woning verhuren

Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs is al jarenlang een belangrijke speler in de Eemsdelta regio op het gebied van verhuur van woningen. Wij bemiddelen voor particuliere opdrachtgevers en grotere beleggers inmiddels ca. 125 woningen / appartementen / studio’s. Bij Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs bent u dus aan het goede adres als u uw woning snel en zonder zorgen wilt verhuren (bovendien tegen een goede marktconforme huurpijs).

Onze diensten beperken zich echter niet alleen tot het zoeken van een huurder. Naast ons standaard pakket bieden wij een aanvullend pakket aan waarin wij u volledig zullen ontzorgen met betrekking tot de verhuur van uw woning.

Zoals bovenstaand benoemd biedt Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs een standaard en een aanvullend pakket.


Standaard pakket

Het standaard pakket bestaat uit 5 werkzaamheden:

1. Het zoeken naar een huurder
Wij zorgen ervoor dat uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht wordt gebracht. Wij gebruiken hiervoor o.a. onze website, actieve promotie via sociale media en natuurlijk plaatsing op de huurpagina van Funda.

2. Screenen van de huurder
Voorafgaande het tekenen van de huurovereenkomst, volgt een uitgebreide screening van de potentiële huurder(s). Deze houdt in dat wij o.a. de volgende gegevens en informatie van de potentiële huurder vragen:

  • kopie paspoort of ID bewijs huurder(s) en bewoners;
     
  • inzicht verschaffen in persoonlijke situatie;
     
  • referentie check voormalige verhuurders;
     
  • voldoende inzicht in het inkomen van de aanvrager.

Wanneer wij vinden dat dit een geschikte kandidaat is voor uw woning, dan zullen wij deze huurder aan u voorleggen. U heeft als verhuurder altijd het laatste woord.

3. Opmaken huurcontract
Zodra de huurovereenkomst is gesloten en de benodigde stukken compleet zijn zullen wij een huurovereenkomst opstellen volgens de landelijke richtlijnen van de NVM.

Deze kan vervolgens door beide partijen getekend worden waarna deze beiden een kopie zullen ontvangen met daarbij een lijst (lijst kleine gebreken) waar op te zien is wie verantwoordelijk is voor schades en gebreken die mogelijk ontstaan tijdens de verhuur van uw woning.

4. Inspectie en overdracht sleutels
Na ontvangst van de huur en borg zal de sleuteloverdracht en de begin inspectie plaatsvinden. Er wordt een inspectierapport opgesteld waarin wordt vermeld: De staat van het gehuurde, de opgenomen meterstanden en eventuele overige afspraken.

5. Eind inspectie

Wanneer de huurovereenkomst wordt opgezegd zal er een eindinspectie plaatsvinden. Hierbij wordt een eindinspectie rapport opgesteld, waarin wederom de staat van het gehuurde en de meterstanden op zullen worden genomen.

 

huis verhuren Delfzijl

 

Aanvullend pakket

Naast het standaard pakket bieden wij ook nog een aanvullend pakket. Met dit pakket zullen wij u compleet ontzorgen met betrekking tot de verhuur van uw woning. Het aanvullend pakket bestaat uit 5 werkzaamheden:

1. Incasso van de huur
Kamp & Koolhof Makelaardij zorg voor een machtiging van de huurder waardoor er een automatische incasso plaats zal vinden.

2. Opvangen van klachten
Wanneer er klachten zijn zullen deze door Kamp & Koolhof opgevangen worden. Wij zullen vervolgens contact opnemen met de verhuurder en waar nodig zorgen dat het probleem opgelost wordt en zorgen ook voor de betaling (dit gaat altijd in overleg met de verhuurder).

3. Huurafrekening voor de verhuurder
De verhuurder heeft de keuze om eens per kwartaal of eens per maand een huurafrekening te krijgen. Wij zullen de ontvangen huur (minus courtage en eventuele gemaakte kosten voor reparaties of onderhoud) aan u overmaken. U ontvangt hiervan altijd een afrekening op papier.

4. Regelen huurverhoging
In het voorjaar zal er overleg zijn over een eventuele huurverhoging per 1 juli van dat jaar. Dit zal door Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs vervolgens worden doorgegeven aan de zittende huurder.

5. Begeleiden van incasso procedures
Mochten er toch problemen ontstaan rondom de verhuur van de woning (geen betaling huur, klachten omtrent de bewoning, etc ), dan zullen wij de verhuurder adviseren over de te voeren procedures.
Wilt u meer weten over de kosten van de bovenstaande pakketten, neem dan contact op met Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs.

Maak een afspraak met Kamp & Koolhof Makelaardij

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ook bellen naar 0596 - 612220

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

1Hoe veel is ?