Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Diensten

Woning verkopen


Als u uw woning wilt verkopen heeft u zeer waarschijnlijk heel veel vragen. Hoeveel is mijn huis waard? Wat moet de vraagprijs worden? Wat kost een makelaar?

 

 

Aankoopmakelaar


Als u een woning gaat bezichtigen dan is de aanwezige makelaar niet uw makelaar. Deze makelaar is ingehuurd door de verkopende partij en zal dus ook de belangen behartigen van deze verkopers. Kies daarom voor uw eigen aankoopmakelaar.

 

 

Woning huren


Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs is een grote verhuurmakelaar in het Eemsdelta gebied met ca. 150 huurwoningen / appartement / studio's in haar bestand. Dat betekent dat Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs regelmatig huurwoningen aanbieden.

Woning verhuren


Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs is ook al jarenlang een belangrijke makelaar in het Eemsdelta gebied op het gebied van verhuur van woningen. Wij bemiddelen voor particuliere opdrachtgevers en grotere beleggers inmiddels ca. 150 woningen / appartement / studio's.

Taxaties


Een (NWWI) taxatie van een woning, maar ook winkels of andere bedrijfspanden kunt u nodig hebben in diverse situaties, zoals bijvoorbeeld financiering (hypotheek), verbouwing, nieuwbouw. Deze kunnen de taxateurs van Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs perfect voor uitvoeren.

 

 

Afspraak maken?


Neem contact met ons op