Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Diensten

Woning verkopen


Als u uw huis wilt verkopen heeft u zeer waarschijnlijk heel veel vragen. Hoeveel is mijn huis waard? Wat moet de vraagprijs worden? Wat kost een makelaar?

 

 

Aankoopbegeleiding


Als u een woning gaat bezichtigen dan is de aanwezige makelaar niet UW MAKELAAR. Deze makelaar is ingehuurd door de verkopende partij en zal dus ook de belangen behartigen van deze verkopers.

 

 

Woning huren


Bos & Koolhof Makelaardij is een grote verhuurpartij in Delfzijl en omgeving met iets meer dan 100 grondgebonden woningen/appartement/studio's in haar bestand. Dat betekent dat Bos & Koolhof Makelaardij regelmatig een huurwoning ter beschikking heeft.

Woning verhuren


Bos & Koolhof Makelaardij is al jarenlang een belangrijkespeler in de Eemsdelta regio op het gebied van verhuur van woningen. Wij bemiddelen voor particuliere opdrachtgevers en grotere beleggers inmiddels in iets meer dan 100 woningen/appartement/studio's
 

Taxaties


Een taxatie van een woonhuis, winkel of bedrijfspand kunt u nodig hebben in een aantal situaties: Bij aanvraag van een hypotheek al de hypotheekverstrekker altijd een taxatieraport in zijn/haar dossier willen hebben.

 

 

Afspraak maken?


Neem contact met ons op