Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

24 Appartementen, Kwelderland, Delfzijl

Vraagprijs   Nog niet bekend  

Omschrijving

24 Royale APPARTEMENTEN verdeeld over 3 locaties, op Kwelderland in Delfzijl.

Locatie 1: Balg
Locatie 2: Slik
Locatie 3: Slenk

Aan het water én midden in het groen worden 24 royale APPARTEMENTEN gerealiseerd in de nieuwbouwwijk Kwelderland te Delfzijl.

De 24 appartementen worden verdeeld over drie appartementencomplexen van elk 8 appartementen, die gelokaliseerd zijn op de ‘schiereilanden’ Balg, Slik en Slenk. Deze ontwikkeling is een unieke kans om royaal én levensloopbestendig te wonen op loopafstand van het centrum van Delfzijl, het trein- en busstion en de zeedijk. Het complex Balg gaat als eerste in de verkoop!

Het project is nog in ontwikkeling. De indeling en uitstraling daarmee dus ook. Er wordt door de architect getekend met een levensloopbestendige (dus gelijkvloerse) indeling met een o.a. een living met open of semi-open keuken, ruim balkon (of terras), 2 slaapkamers, complete badkamer en een bijkeuken/wasruimte. Op de begane grond komen separate (fietsen)bergingen en parkeerplaatsen voor de auto. Uiteraard worden de complexen v.v. een liftinstallatie.

De appartementen worden voorts bevingbestendig en gasloos gebouwd. Dus ook energieneutraal!

===

EEN APPARTEMENT KOPEN MET 100% SUBSIDIE?
Dus niet alleen energieneutraal, maar ook woonkostenneutraal. Kan dat? In sommige gevallen wel.

Voor wie is de subsidie?
Belangrijkste voorwaarde: Je bent op dit moment al eigenaar van een woning, in het gebied van de subsidieregeling ‘Batch 1588 Versterkingsoperatie Groningen’. De subsidie komt uit het budget van ‘Nationaal Programma Groningen’.

Welk bedrag kan ik krijgen, om te wonen in één van deze appartementen?
De subsidie is - voor wie aan de voorwaarden voldoet - vaak de volledige koopsom van het nieuwe appartement. De gemeente Delfzijl geeft je graag meer informatie, of neem contact op met de Kamp&Koolhof makelaars en taxateurs in Delfzijl, die deze nieuwbouw-verkoop verzorgen.

Financiering met een reguliere hypotheek
Geen recht op subsidie? Houd dan je woonlasten binnen de perken met een voordelige, op maat gemaakte hypotheek. De bank beloont milieuvriendelijk en energieneutraal wonen immers graag met korting op je hypotheekrente. Vraag de makelaar naar meer informatie.

===

Interesse in meer informatie? Schrijf je vrijblijvend in via de project-website en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

->De afgebeelde artist-impressie is onder voorbehoud, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Nog niet bekend
Status
Beschikbaar

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Meer informatie

Website
http://www.woneninkwelderland.nl

Woningtypen

Locatie

[ { "address": " ", "zipCode": "9933 DB", "city": "Delfzijl", "lat": 53.3373913, "lng": 6.9155017, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?