Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Nieuws

Verbouwing van ons kantoor is gereed

Na een drukke periode van verbouwen, is ons kantoor inmiddels gereed. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. U bent van harte welkom aan de Landstraat 71 in Delfzijl om het zelf te zien. 

Wij gaan verbouwen!

Wij zijn gestart met de verbouwing van ons kantoor. 

Ons kantoor is gewoon opend (ingang tijdelijk aan de achterzijde).

Delfzijlster woningmarkt trekt aan: 'Zo hard heb ik niet eerder meegemaakt'

Dat de woningmarkt in de stad Groningen oververhit raakt, wisten we al een tijdje. Maar het lijkt nu ook over te slaan op de regio. Het wordt steeds lastiger om een woning te krijgen, ook in een krimpgemeente als Delfzijl.

'Het afgelopen jaar is het aanbod hier gehalveerd', vertelt makelaar Jan Koolhof in de havenstad. 'Er zijn soms wel 25 kijkers. Woningen zijn binnen een paar dagen weg.'

Wonen als een zondagskind in Bierum

Op zoek naar écht iets speciaals?

Laat u betoveren in en om deze karaktervolle, voormalige PASTORIEWONING uit ca. 1800 met lommerrijke tuin met fruit-/notenbomen en 2 schuurruimten op een kavel van ca. 1.530m2. Schilderachtig gelegen in het rustige Groningse dorp Bierum, tegenover de tegenover de 13e eeuwse Sebastiaankerk. 

NIEUWBOUW ***OLINGERHOF*** (Appingedam, Olingermeeden)

Binnenkort in verkoop: 4 VRIJSTAANDE HERENHUIZEN met garage aan de Olingermeeden. De woningen worden beving bestendig gebouwd, onderhoudsarm en zeer energiezuinig.

Vanaf 1 januari 2018 Kamp&Koolhof makelaars en taxateurs.

Bos & Koolhof Makelaardij wordt Kamp&Koolhof makelaars en taxateurs.

Samen verder!

Vanaf 1 mei jl. samen verder!

Hoezo, woningmarkt Loppersum op slot?

Op 27 januari 2017 stond er in het Dagblad van het Noorden een interview met burgemeester Rodenboog van Loppersum. Eén van zijn opmerkingen triggerde ons om dit artikel te schrijven.