Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Waarderegeling NAM (waardevermindering compensatie)

Als u het niet eens bent met de schade-uitkering in de Waarderegeling (waardevermindering conmpensatie) kunnen onze Register-Taxateurs o.z. Jan Koolhof en Menne Kamp worden ingeschakeld als deskundigen in de Driedeskundigen taxatie. Wanneer u Jan Koolhof of Menne Kamp benoemt tot deskundige, zal de NAM een 2e deskundige benoemen. Gezamenlijk benoemen de beide deskundigen een voorzitter. Indien beide deskundigen geen overeenstemming bereiken over benoeming van een derde deskundige zal de Rechtbank Noord-Nederland worden verzocht een derde deskundige te benoemen.

De woning zal opnieuw worden getaxeerd. Na de opname van de woning volgt nog een proces om de waardedaling als gevolg van aardbevingsrisico vast te stellen. Tijdens dit proces worden andere effecten op de waarde van uw woning uitgesloten, bijvoorbeeld krimp en economische omstandigheden. De commissie maakt vervolgens op basis van alle beschikbare informatie een concept rapport. U ontvangt dit rapport en wordt in de gelegenheid gesteld om een reactie te geven op dit rapport. Ook NAM mag op dit rapport reageren.