Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Schipperslaan 0 ong, Bierum

Vraagprijs   € 85.000 k.k.  

Verkocht

Omschrijving

*BOUWKAVEL ca. 1.313m2 *VRIJE KEUZE AANNEMER (OF ZELFBOUW)

In het Groningse dorp 'Bierum' gelegen, ruime BOUWKAVEL van ca. 1.313m2 groot. Pittoresk en beschut gelegen aan een smal laantje, centraal in het dorp. Een mooie mogelijkheid om, binnen de eisen van welstand etc., een gasloze, duurzame en bevingbestendige nieuwbouwwoning naar eigen wens te kunnen realiseren. Het dichtstbijzijnde dorp met meerdere dagelijkse voorzieningen is Spijk, op slechts een aantal kilometers.

-Géén aannemers-verplichting;
-Verkennend- en nader bodemonderzoek d.d. 20 juli 2022 aanwezig;
-Voorwaarden vanuit gemeente Eemsdelta:
1. De bestemmingsplanvoorwaarden van artikel 4, Waarde-Archeologie 2, moeten in acht worden genomen om de eventueel aanwezige archeologische waarden te waarborgen.
2. Een privaatrechtelijke overeenkomst moet worden getekend door de aanvrager om te waarborgen dat ter plaatse zorg wordt gedragen voor de bouw van een passende herinvulling binnen een periode van 5 jaren na de sloop, en hiermee wordt voldaan aan de bestemmingsplanvoorwaarden van artikel 8.4.
3. Het kavelpaspoort, zoals vastgesteld, moet onderdeel uitmaken van de privaatrechtelijke overeenkomst zoals genoemd onder 2.
4. Binnen een periode van 5 jaren na de sloop moet gezorgd worden voor een passende herinvulling.

Vraagprijs € 85.000,- EXclusief 21% B.T.W. en kosten koper.

Akte van levering dient te geschieden via notariaat Huitsing&Poort te Middelstum.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 85.000 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
Per direct

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.313m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, Beschutte ligging

Locatie

[ { "lat": 53.3824548, "lng": 6.8619103 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?