Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Singel 45, Delfzijl

Vraagprijs   € 600 p.m. ex.  

Verhuurd

Omschrijving

Dit appartement is per direct beschikbaar.

De indeling: u komt binnen in een ruime hal. In deze hal vindt u drie deuren. Achter de deur aan uw rechterzijde vindt u een langwerpige badkamer met aan een zijde de douche en de andere de wc. Achter de linker deur vindt u de woonkamer van ca. 20m2 met aangrenzend een slaapkamer van ca. 12m2. Achter de deur recht voor u vindt u een ruime keuken met plek voor een eettafel. De woning is door de gehele woning voorzien van plavuizen met vloerverwarming. De keuken is van alle gemakken voorzien en de gehele woning is voorzien van rolgordijen.

De huurprijs is €600,- p/m ( exclusief GWL).
De woning kan zowel zonder als met meubels verhuurd worden.

Heeft u interesse in deze woning?

Kijk dan op onze website onder het kopje "diensten" => "woning huren" voor de procedure.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 600 p.m. ex.
Inrichting
Optioneel gemeubileerd
Status
Verhuurd

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, Appartement
Woonlaag
0

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Locatie

[ { "lat": 53.3307294, "lng": 6.923477 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?