Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Enzelenzerlaan 0 ong, Garrelsweer

Vraagprijs   € 399.000 k.k.  

Verkocht

Omschrijving

*XXL-BOUWKAVEL *BUITEN BEBOUWDE KOM *NABIJ GRONINGEN-STAD

Een unieke mogelijkheid wordt nu door ons makelaarskantoor aangeboden: Deze prachtige BOUWKAVEL van maar liefst ca. 13.395m2 groot. Gelegen buiten de bebouwde kom, op ca. 18 km van de stad-Groningen gelegen en op ca. 6 km van Appingedam. Een mooie mogelijkheid om, binnen de eisen van welstand etc., een gasloze, duurzame en bevingbestendige nieuwbouwwoning naar eigen wens te kunnen realiseren. Daarbij ruimte te over voor het houden van paarden en/of ander (klein) vee of tuinieren in optima forma. De dichtstbijzijnde plaats met vele dagelijkse voorzieningen is Loppersum, op ca. 4 km afstand. Aldaar ook het treinstation richting de stad-Groningen-Delfzijl. Een bushalte is op loopafstand aanwezig.

De gemeente Eemsdelta staat open om een gesprek aan te gaan met de koper over de mogelijkheden tot het splitsen van de bouwkavel, in 2 separate bouwkavels. Over een mogelijke bestemming voor bedrijvigheid staat de gemeente niet open. De verkoper wil de bouwkavel enkel in zijn geheel verkopen (dus niet gesplitst).

-Verkennend bodem-/asbestonderzoek aanwezig;
-Geen aannemers-verplichting (= vrije keuze koper).

Vraagprijs € 399.000,- k.k.; EXclusief 21% B.T.W.

Akte van levering dient te geschieden via notariaat Huitsing&Poort te Middelstum.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 399.000 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
Per direct

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1,3ha

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen, Open ligging, Vrij uitzicht

Locatie

[ { "lat": 53.3138265, "lng": 6.774509 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?