Kamp & Koolhof gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Hoofdstraat 0 ong, 't Zandt

Vraagprijs   € 49.500 k.k.  

Verkocht

Omschrijving

*BOUWKAVEL *VRIJE KEUZE AANNEMER (OF ZELFBOUW)

In het Groningse dorp 't Zandt gelegen, BOUWKAVEL van ca. 555m2 groot. Gelegen in het dorp aan de Hoofdstraat, beschut gesitueerd. Een mooie mogelijkheid om, binnen de eisen van welstand etc., een gasloze, duurzame en bevingbestendige nieuwbouwwoning naar eigen wens te kunnen realiseren. Dichtstbijzijnde dorpen met dagelijkse voorzieningen zijn Spijk en Loppersum op slechts enkele kilometers. Loppersum heeft ook een treinstation naar de stad-Groningen.

-Geen aannemers-verplichting (of zelfbouw);
-Rapport bodem- en verhardingsmateriaalonderzoek d.d. 02 maart 2023 aanwezig.;
-Bouwplicht binnen 5 jaar na datum sloop (2023).
.
Vraagprijs € 49.500,- k.k.; EXclusief 21% B.T.W.

Akte van levering dient te geschieden via notariaat Huitsing&Poort te Middelstum.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 49.500 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
Per direct

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
555m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Beschutte ligging

Locatie

[ { "lat": 53.3644873, "lng": 6.7751167 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?